top of page
EEN EIGENTIJDSE BAKKERIJ

Het stoepje met authentieke klinkers voor de deur is eigenlijk te smal, waardoor je de fiets een paar meter verderop moet parkeren. En als je wat groter bent dan de mensen vroeger gemiddeld waren, moet je licht bukken om je hoofd niet te stoten aan het lage houten deurkozijn. Ach, het zijn zo van die dingen die wij graag zo laten. Vroeger konden de mensen er toch ook mee leven.

Was vroeger dan alles beter? Welnee. Tijden zijn veranderd. Vaak ten goede. En wij zijn daarin meegegaan, net als ieder ander. Zo is de bakkerij voorzien van moderne apparatuur, zodat wij dagelijks voor dag en dauw de winkel kunnen bevoorraden met verse brood- en banketwaren.

Bakkerij Barten
P1160097.jpg
IN EEN OUD-BRABANTS JASJE

Toch hechten wij eraan dat de winkel zelf nog de sfeer van vroegere tijden uitademt. Dat dorpse, dat gemoedelijke en ambachtelijke dat het familiebakkerijtje eind jaren vijftig al typeerde willen wij als hedendaagse warme bakker blijven uitstralen. Gewoon omdat dat bij ons past. Omdat wij ons daar lekker bij voelen.


Daarom rinkelt steevast nog zo'n ouderwets vrolijk deurbelletje als je de winkel binnenstapt. Daarom ook die klassieke, teakhouten kasten en stellingen tegen de muren, die gevlochten broodmanden en die zwarte krijtbordjes met handgeschreven teksten. En daarom die massief houten tafel in de winkel, waar klanten en passanten rustig van een kop vers gezette koffie kunnen genieten. Met een warm worstenbroodje volgens eigen recept, een heerlijk stuk gebak of een vers belegd broodje.  

'OUDERWETSE SERVICE'

Een eigentijdse winkel in een oud-Brabants jasje dus. Met keuze uit ruim vijftig verschillende 
broodwaren, met ovenvers gebak, heerlijke taart, handgemaakte bonbons en tal van etenswaren en lekkernijen. Ook een ontbijt, brunch of lunch bieden wij in diverse zakelijke of feestelijke varianten aan. En alles kan aan huis bezorgd worden. Beschouw dat maar als een stukje 'ouderwetse' service. 

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
P1020382.jpg
bottom of page