top of page

Oliebollen & Appelbeignets

31 december van 9:00 - 17:00 uur

Samen gaat het ons lukken
Een lange, gezellige rij op de stoep, dat kan natuurlijk niet. Daarom hebben wij het 't coronaproof, maar wel gezellig, ingericht als u even moet wachten op de oliebol.


Geen zin in of tijd voor? Dan kunt u dit jaar vooraf, tot en met donderdag 30 december bestellen. Zodat ze op oudjaarsdag klaar liggen in de winkel en daar opgepikt kunnen worden. 

Heeft u liever dat we uw bestelling komen bezorgen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Vanaf een bedrag van €20,- komen we de bestelling thuis bij u bezorgen. De bezorgkosten bedragen €2,50. Ook bij het bezorgen nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen in acht. Om contact te vermijden tijdens het afleveren van de bezorging bellen wij aan en hangen het aan de klink.
Betaling gaat via een betaalverzoek (tikkie).


Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om bij onze oliebollenkraam te bestellen en eventjes op je bestelling te wachten. Hier hanteren wij dezelfde regels als in de winkel: 
-Blijf aardig voor elkaar en respecteer minstens 1.5 meter afstand tot de ander.

Graag wijzen wij u op de mogelijkheden om online te bestellen op onze website, uiteraard is ook telefonisch bestellen mogelijk, onze winkel is bereikbaar op 0413-211553. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust. Wij danken u voor uw begrip.  
Groetjes Familie Barten. 

oliebollen1.jpg

OLIEBOLLEN

Prijs per stuk € 0,80
Prijs per zak (10 stuks) € 8,00

prijzen
oliebollen.jpg

ROZIJNENBOL

Prijs per stuk € 1,00
Prijs per zak (8 stuks) € 8,00

prijzen
appelbeignet-scaled.jpg

APPELBEIGNETS

Prijs per stuk € 1,75

prijzen
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page